Sunday, 24 June 2012

Kedua

Assalamualaikum

Untuk makluman semua, Belog Jelly Jelly baru saja terhasil selepas belog aku yang sebelum ni (Gadis Merah Jambu) digodam oleh individu yang aku tak kenal. Baru je sangat. Awal pagi semalam rasanya. Aku tak de idea kenapa aku jadi mangsa diorang. 
Tapi tak pe lah. Let bygone be bygone. Apa-apa pun, aku kesal dengan apa yang dah berlaku. Memang aku baru berblog. Setakat 9 entri. Tapi aku sayang entri-entri tu. 
Entri-entri tu dah semacam diari aku. Aku malas menulis diari sebenarnya. Bila aku buat satu entri, ia seakan satu kejayaan besar bagi aku. Nampak tak apa kaitan kat situ?

Entri=Diari.

Membaca amalan mulia. Jelly Jelly.

4 comments:

affriena said...

blog sy y ni un penah kne hack 2x.. perghhh.. mmg stress gler. . ta taw la pe motif dorg na hack accnt org nih an :)

Nur Ismaliza Ismail said...

sebab blog sebelum ni warna pink kot. :p
mulakan dengan chapter yg baru. btw, thanks follow. :)

siti naqiah said...

ehh same..kite pon kne hack [ seri satu sama ] ..ni bru buat baru, huu ..meh kite same2 kuatkan smgt, mule yg baru k :)

Nur Ismaliza Ismail said...

yosh! kalo kene hack jugak, buat baru lagi. :)