Thursday, 28 June 2012

Untuk Kamu

Assalamualaikum

Hari ini aku dengan rasminya menamatkan pengajian Tahun 1 aku dalam bidang Sains Kimia di UKM. Baru setahun je tu. Aku ada lagi 2 tahun untuk menyiapkan degree aku. 
Semoga ada kesempatan untuk aku kembali sebagai pelajar Tahun 2 pada semester depan.

Kepada mereka yang di bawah ini, terima kasih kerana masih setia bersama aku dari awal semester sehingga ke penghujung.


Rumetku, Si Gadis Manis


Mereka yang sentiasa bersama aku.

Terima kasih Allah kerana menemukan aku dengan insan-insan yang wonderful ini tatkala aku masih tercari-cari teman sejati untuk melengkapkan hidup aku sebagai seorang mahasiswa di universiti.

Oh ye.

Dan tak lupa jugak, Cik Jelly dan Encik Pooh mengucapkan Selamat Maju Jaya kepada mereka-mereka yang baru je mula menduduki exam tak kira kat U mana korang berada. :)



Membaca amalan mulia. Jelly Jelly.

4 comments:

adiba ramli said...

auwww. so cuweettt giteww. thanks jugak awok. moge kite jumpe lagi sem depan. ehek!

Nur Ismaliza Ismail said...

tak payah nak sweet sangat lah.
hilang kemachoan gua. :p
selamat bertemu kembali pada masa akan datang. :)

cik mun said...

sayangilah rakan2 anda..

Nur Ismaliza Ismail said...

Truly agree! :3